Pirri Jazz Band


La Pirri Jazz Band naix com una inciativa per part de diferents músics de la Societat per fer una Big Band de l'Ateneo i, tot i ser una idea originària del 2004, es va recuperar a partir del 2021.

Director Pirri Jazz Band

Dani Molina Fernández

Encara que les iniciatives de fer una Big Band de jazz amb músics de la Societat Ateneo Musical venen de més enrere, serà l’any 2004 quan fa la seua presentació per primera vegada. Aquesta agrupació, sempre encapçalada per Dani Molina, va tindre la seua primera actuació dins el Festival «Voramar» que aquell any es presentava a Cullera.


Dani Molina finalitza els estudis al Conservatori Superior de Saragossa amb Premi Extraordinari Fi de Carrera. Posteriorment realitza música contemporània i electroacústica en el seminari permanent de saxòfon amb Andrés Gomis i amb Marie-Bernadette Charrier, i també música moderna en el Taller de Músics de Barcelona i un màster en producció de música electrònica en Microfusa.


La seua experiència professional és molt variada, des de fer de saxo solista a la Banda Municipal de Barcelona fins a col·laborar amb diferents orquestres com l’OMS (Orquesta Sinfónica de Madrid), el Grup Enigma o la Banda de la Comunitat Europea. Amb Dani Molina Quartet va enregistrar en 2006 un disc en directe, Toc toc, que fou nominat per la revista Jaç com una de les millors propostes, i el seu segon disc, Àfrica, es va presentar en el Festival Mas i Mas de Barcelona.


En l’actualitat du a terme un treball d’investigació en l’àrea de la música electrònica i experimental improvisada, i ha aconseguit amb Ramiro Martínez (Kulyela) que el grup Monocrom gravara el seu primer disc.