Los registros están cerrados


La Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera interpretarà el proper diumenge 26 de març a les 11:30 a l’Auditori Municipal el concert “Óscar Navarro”, només amb obres del compositor de Novelda.
L’homenatge al compositor ve motivat per l’estrena del poema simfònic Cumbre Alta. Esta obra serà la peça obligatòria al LXXV Certàment Internacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera”.
Les dues societats musicals de la localitat s’encarreguen d’estrenar el poema simfònic al seu últim concert del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera i l’Ateneo, aprofitant l’ocasió, ha decidit dedicar el concert complet a Óscar Navarro.
Les demés obres del compositor que sonaran a l’Auditori Municipal són Downey Overture, Rose in Flames, amb Gema Olivert a l’arpa i Mireia Lallart a la part vocal, El Arca de Noé i El olimpo de los dioses.
Amb aquestes cinc obres, l’Ateneo Musical de Cullera conclourà el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera, que ha fet gaudir a la localitat de la millor música des del passat 4 de desembre.
Fecha y Hora
domingo marzo 26, 2023
9:30 9:30 (UTC)
Ubicación

SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE CULLERA

C/ Ateneu Musical, 15
46400 Cullera (València (Valencia))
España
96 172 23 24
ateneu@ateneumusical.com
Obtener la dirección
Organizador

SOCIETAT ATENEU MUSICAL DE CULLERA

96 172 23 24
ateneu@ateneumusical.com
COMPARTIR

Descubra lo que la gente ve y dice sobre este evento, y únase a la conversación.