Escola y Centre autoritzat


Tothom pot estudiar música. Amb aquesta expressió demostrem que no hi ha barreres per tal de poder aprendre la música. Dóna igual l’edat que tingues, el temps que tingues o l’instrument que vulgues tocar. Si tens ganes i amb esforç, tot és possible.

Aquest és el pensament que tenim des de la nostra ESCOLA DE MÚSICA I CENTRE AUTORITZAT JOAQUÍN OLIVERT ATENEO MUSICAL DE CULLERA.

Com el seu propi nom indica, formem part de la Societat Ateneo Musical de Cullera i comptem amb tot el suport i ajuda de la seua Junta Directiva.

A més a més, també és d’agrair les ajudes que ens concedeixen cada any mitjançant les subvencions corresponents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

El nostre centre està format de dues parts, una com a CENTRE AUTORITZAT on s’imparteixen totes les assignatures d’ensenyaments elementals de 1r a 4t curs i d’altra banda tenim l’ESCOLA DE MÚSICA per a tots aquells que no volen cursar dins del centre autoritzat i on s’imparteixen tots els cursos, tant per als més menuts de 3 a 7 anys amb la metodologia FASOLET com també l’escola d’adults, que compta cada vegada de més alumnat. Per això hem dit que no importat l’edat, sempre som a temps de poder aprendre música. Cal destacar també que està la possibilitat de fer classes de reforç tant de llenguatge com d’instrument per a tots aquells alumnes que estan cursant els ensenyaments professionals al Conservatori Professional.

Tant al Centre Autoritzat com a l’escola impartim, a banda de llenguatge musical i cor, totes les especialitats instrumentals que permetran en un futur poder accedir a les nostres agrupacions instrumentals, banda infantil, orquestra infantil, banda jove, orquestra simfònica i banda simfònica i a més també comptem amb un Cor de la Societat. Com a especialitats instrumentals menys comuns s’imparteixen classes de guitarra i de castanyoles, que cada vegada compten amb un major nombre d’alumnat. La Societat té a disposició de totes i tots una secretaria que està oberta al públic tant en horari de matí com de vesprada i que sempre podrà resoldre qualsevol dubte que es presente.

La plantilla de professors està altament qualificada i tots compten amb titulació superior per poder impartir classes a qualsevol nivell.

Per altra banda, comptem a unes instal•lacions magnífiques per poder impartir les assignatures. Hi ha aules de majors dimensions per a les classes col•lectives com llenguatge musical i també disposem de dues sales d’assajos per a les agrupacions instrumentals o el cor. Cal destacar que recentment s’ha fet una important inversió per aconseguir que tot el centre estiga climatitzat amb cada aula individualment, ja que fins ara hi havia una climatització general.
Per tant, i com heu pogut comprovar estem totalment preparats per poder acollir a tot l’alumnat possible i amb les millors condicions possibles, així que esperem la vostra visita.