Cor


 
El Cor de l’Ateneo Musical de Cullera va iniciar la seua activitat en 2010. Actualment, tots els components del cor estan federats, i compten amb un projecte 
formatiu per a millorar i formar-los. Els assajos tenen una duració de dos hores setmanals, i estan planificats, programats i s’adapten a tots els assistents. 

Directora del Cor


Xelo González


Xelo González Martí, ha realitzat estudis musicals en les especialitats de flauta travessera i violoncel al Conservatori de València i els estudis corresponents al Grau Professional de Cant al Conservatori Professional de Silla. És també Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de València, i en Història i Ciències de la Música per la Universitat de La Rioja.

Des de 1996 és Professora de Música de Secundària i des de 1999 té destí definitiu a l’IES «Bernat Guinovart» d’Algemesí. En la seua tasca com a docent des de sempre ha sentit especial interès pel cant coral i des dels inicis ha format als centres on ha treballat, agrupacions corals integrades tant per alumnes com per professors per a possibilitar a tota la comunitat educativa l’oportunitat de gaudir del cant comú com una activitat altament enriquidora i lúdica. Arran del seu interès i les seues inquietuds pel cant coral ha realitzat cursos de direcció coral amb professors com Diego Ramon Lluch, Adrian Cobo, Vicky Lumbroso…

Com a directora, a més del cor “Gaudim Cantant” de l’IES “Bernat Guinovart” d’Algemesí, dirigeix també la Coral Infantil de l´Agrupació Musical “La Lírica” de Silla, el Cor de l’Ateneo Musical de Cullera on és també professora de cor l’Escola de Música i Centre reconegut “Joaquin Olivert de l’ Ateneo Musical de Cullera. Com a docent, ha participat de ponent en diversos cursos de Tècniques d’assaig i recursos vocals i corals dirigits al professorat de Secundària organitzats pels CEFIRE de Xàtiva i Castelló.