Conjunt Instrumental d'Iniciació​


El conjunt instrumental d'iniciació de la Societat Ateneu Musical de Cullera va ser format en el curs escolar 2003-2004 per Jose Luis Grau *Sapiña. Aquest conjunt compta amb un gran nombre d'estudiants de primer, segon i tercer curs d'ensenyaments elementals i la seua finalitat és que a través de l'experiència cresca la seua formació, afavorir la creativitat, conéixer els altres instruments musicals i com sonen , habituar-se al treball de l'assaig i, sobretot, gaudir de la participació amb un grup instrumental.

Director Conjunt Instrumental d'Iniciació​


Sergi Vicente Piera


Naix a Riola i inicia els seus estudis musicals a l'escola de música del seu poble. Realitza el Grau Professional de Música en l'especialitat de flauta travessera al Conservatori Professional "Rafael Talens" de Cullera. I culmina els estudis musicals reglats amb la Titulació Superior en Interpretació de Flauta travessera al Conservatori Superior de Música de Castelló de la Plana. Ha completat la seua formació musical amb nombroses activitats: Masterclass amb Antonio Nuez, Massimo Marcelli, Berten de Hollander, Ingrid Heerlings, Gustavo Villegas i Mª José Muñoz; participació al Festival de Música de Cambra de Ljubliana (Eslovènia) amb el Quintet Noves Arts; finalista del Concurs de joves solistes de Castellnovo (2019); finalista del Concurs de Música de Cambra "Ciutat de Borriana" (2018) amb OP Flutes Quintet; participant amb la Banda Jove del G6 al Festival de Música de Kerkrade (Holanda) a 2017. 

Actualment és professor de flauta travessera a les societats musicals d'Albocàsser, Benassal, Vilafranca del Cid, Centre Autoritzat José Serrano de Sueca, Escola de Música "La Roca" de Vilafamés, Escola de Música de Llanera de Ranes; i professor de metodologia IEM Fasolet a l'Escola de Música de la societat Ateneu Musical de Cullera. Com a intèrpret, és músics de la Banda Simfònica de l'Ateneu Musical de Cullera, i membre de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB). 

Des del mes d'octubre de 2019, és el director de la Banda Infantil-Conjunt Instrumental d'Iniciació de l'Ateneu Musical de Cullera.