L’Orquestra i el Cor interpreten un concert a l’església dels Sants Joans de Cullera

20 de abril de 2023 por
Ateneu Musical

L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical de Cullera oferiren a l’església dels Sants Joans un concert en el que interpretaren fins a deu obres, una d’elles La Lledonereta, que fou estrenada a Nadal després d’haver guanyat un primer premi al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.

Dins del marc de les Festes Majors de Cullera 2023, on l’Ateneo està participant amb totes les seues agrupacions, l’Orquestra i el Cor interpretaren este concert dins d’una església dels Sants Joans en què ja no cabia quasi ninguna persona més.

El Cor, dirigit per Xelo González, va obrir el concert amb Vell Pelegrí (Cant afroamericà arreglat per Jean Pagot), Dona Nobis Pacem (W. A. Mozart), Signore Delle Cime (Giuseppe de Marzi) i Cànon de la Pau (François Terral). Seguidament, l’Orquestra de l’Ateneo, baix la direcció de José Luís Grau, interpretà Adagio (Martín J. Rodríguez) i Pavana (Peter Warlock).

Per acabar el concert, les dues agrupacions actuaren conjuntament, amb el recolzament del cor d’Ensenyances Elementals, dirigit per Dúnia Pérez. Com a cloenda a este exitós concert, les tres agrupacions juntes interpretaren Rèquiem (Giacomo Puccini), Panis Angelicus (César Franck), Cançó de bres per a una princesa negra (A. Rodríguez) i La Lledonereta (Carles Pascual), que guanyà un primer premi l’any passat al Concurs de Composició.