L’Orquestra actua al Cicle de Concerts d’Hivern 2023-24

21 de enero de 2024 por
Ateneu Musical

L’Orquestra de l’Ateneo Musical de Cullera ha actuat hui a l’Auditori Municipal, dins del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

Per a este concert, l’agrupació pirri ha interpretat Zadok the Priest (Georg F. Haendel), Concerto in C Op. 9 per a dos oboès (Tomaso Albinoni) amb Carolina Blasco Yepes i Santiago Guillot Martínez com a oboès solistes, Adagio of Spartacus and Phrygia (Aram Kachaturian), Concierto galego para arpa y orquesta, de Juan B. Messeguer

, obra estrenada mundialment hui, dedicat a Gemma Olivert Ferrando, qui ha participat com a arpa solista, i L’Arlesienne (Suite nº2) (Georges Bizet).

A l’acte han estat presents la regidora de Cultura, Sílvia Roca, i el regidor d’Activitats Musicals, Juan Carlos Alandete, així com representants de diferents associacions locals i Juan Bautista Meseguer, compositor del Concierto galego para arpa y orquesta estrenat hui.

Amb el mestre José Luís Grau Sapiña a la batuta, el concert de l’Orquestra ha sigut la quarta participació de l’Ateneo de les sis programades durant el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.