L’Ateneo s’acomiada de l’any amb el concert la Pirri Jazz Band

17 de diciembre de 2023 por
Ateneu Musical

La Pirri Jazz Band ha conclòs l’any 2023 de l’Ateneo Musical amb un concert del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera davant d’un Auditori Municipal ple de gom a gom.

Ningú es va voler perdre l’actuació de la Pirri Jazz Band este 17 de desembre en que interpretaren fins a set peces de jazz i unes nadales amb la col·laboració del Cor de l’Ateneo Musical.  

Començaren amb Milestone, de Miles Davies, com a carta de presentació. Després de la introducció al concert de Dani Molina, director de l’agrupació, van interpretar The Girl from Ipanema, d’Antônio Carlos Jobim, i Chameleon, de Herbie Hancock, amb un solo de saxo del propi Dani Molina. Continuaren amb un blues, St. Louis Blues, de W. C. Handy, No Moon at all, de Red Evans & Dave Mann, amb la veu d’Àfrica Molina, i Route 66, de Bobby Troup. Per acabar la primera part, la Pirri Jazz Band va interpretar Caravan, de Duke Ellington.

A la segona part, la primera nadala va ser Have yourself a merry good Christmas amb la veu d’Àfrica Molina. Després, el Cor de l’Ateneo va interpretar Santa Nit mentre el Cor Infantil i part del Cor deixava a l’escenari unes veles. Per finalitzar, les tres agrupacions juntes van interpretar El trineu (Jingle Bells) i A Betlem me’n vull anar amb un toc de swing.

Christmas never gets old,  Sant Josep fa bugada, 25 de desembre, fum, fum, fum i Desembre congelat van ser les peces amb les que les agrupacions de l’Ateneo Musical van desitjar un Bon Nadal a totes i tots els presents.