L’Ateneo Musical tanca el Cicle de Concerts d’Hivern amb l’homenatge a Óscar Navarro

26 de febrero de 2023 por
Ateneu Musical

La Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera interpreta el diumenge 26 de febrer a l’Auditori Municipal el concert “Óscar Navarro”, només amb obres del compositor de Novelda.
L’homenatge al compositor ve motivat per l’estrena del poema simfònic Cumbre Alta. Esta obra serà la peça obligatòria al LXXV Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera”.
Abans del concert, el president de l’Ateneo, Armand Calatayud, ha volgut agrair al públic que ha estat present i a tots els músics que han participat al Cicle de Concerts d’Hivern, destacant les innovacions presentades per la Societat, com la Pirri Jazz Band o els 13 primers premis estrenats als diferents concerts, als que han assistit els diferents compositors guardonats.
També, l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha agraït a tots els músics i agrupacions que han fet possible el Cicle de Concerts i ha animat a la resta a fer-se soci de les societats musicals locals.
Tot i no poder assistir al concert, Óscar Navarro va preparar un vídeo per tal d’explicar al públic present l’obra d’estrena, Cumbre Alta. Diverses civilitzacions han residit al que hui és Cullera, fet que Navarro ha plasmat en esta obra de 18 minuts que serà peça obligada al Certamen que la ciutat organitza cada any.
L’Ateneo Musical ha decidit dedicar el concert íntegrament al compositor de Novelda. Les demés obres seues que han sonat a l’Auditori Municipal són Downey Overture, Rose in Flames, amb Gema Olivert a l’arpa i Mireia Lallart a la part vocal, El Arca de Noé i El olimpo de los dioses.