L’Ateneo Musical recupera el Grup de Teatre de la Societat

21 de marzo de 2024 por
Ateneu Musical

Hui a les 18:30, al Local Social de l'Ateneo, ha tingut lloc la presentació del Grup de Teatre de l'Ateneo Musical de Cullera.

A l'acte han estat presents el president de l'Entitat, Armand Calatayud, el director del Grup de Teatre, Ramón Marí, i la responsable de la Comissió Cultural de la Societat, Ana Mengual.

La primera actuació del Grup de Teatre de l'Ateneo Musical ja té data. Serà el proper dijous 18 d'abril a les 19:00, quan interpretaran el sainet Visites de l’altre món a la Casa de la Cultura.

El Grup de Teatre està constituït per socis i sòcies i simpatitzants de la Societat. Servirà per a completar la programació del segon semestre, en què hi haurà una representació a finals de novembre dins del programa de les festes de Santa Cecília.

Amb la recuperació del Grup, l’Ateneo torna a enllaçar amb una tradició centenària de la Societat. La primera referència que trobem del Grup de Teatre és del 20 d’abril del 1927 i, al llarg del segle XX, són constants les actuacions teatrals que se celebren durant Santa Cecilia al novembre i durant la resta de l’any. Ara, la Societat i la ciutat de Cullera podran tornar a gaudir del Grup de Teatre de l’Ateneo Musical.