L’Ateneo Musical presenta la nova edició de les Beques Minerva

5 de diciembre de 2023 por
Ateneu Musical

El passat divendres va tenir lloc la reunió informativa de les Beques Minerva per al curs 2023-24. La van dur a terme Vicente Bustillos, Cap de la Comissió Educativa, Andrea Gasperin, Director Artístic de la Societat, i Armand Calatayud, President de l’Ateneo.

En esta, es va parlar de la nova edició de les Beques Minerva, una ajuda econòmica que l’Ateneo Musical ofereix als seus músics per poder cursar les Ensenyances Professionals al Conservatori Professional de Música de Cullera.

Les Beques Minerva s’ofereixen a músics federats (o que es federen al moment) a l’Ateneo, assistisquen al 80% dels assajos i 100% de les actuacions i aproven totes les assignatures al Conservatori. L’ajuda que posa la Societat dels fons propis, com a novetat d’enguany, ascendeix a 175 euros, quasi la totalitat de la matrícula.

Com bé destacà el Director Artístic, Andrea Gasperin, esta beca no és un punt de partida, sinó un premi a l’esforç que requereix estudiar música.

A més, es faran diverses sessions amb els alumnes per ajudar-los a desenvolupar diverses habilitats com parlar en públic.

Les inscripcions per a la Beca estan obertes fins al 15 de desembre. Cal contactar al correu minerva@ateneumusical.com per inscriure’s.

El dia 22 de desembre serà la signatura dels contractes Minerva, el compromís entre l’alumne i la Societat per al curs 2023-24.