L’Ateneo Musical presenta el II Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou

15 de febrero de 2024 por
Ateneu Musical

L’Ateneo Musical de Cullera ha presentat hui la II edició del Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou. A la presentació, duta a terme a la seu de la SGAE a València, han participat el President de la Societat, Armand Calatayud, el Director del Concurs, Ferrer Ferran, i el Coordinador del Concurs, David Ferrer.

La primera edició va ser un èxit notable de participació. “Per a nosaltres, donar esta opció és generar una oportunitat per a que tant la nostra Entitat com els compositors puguen oferir la seua obra”, ha destacat el president de l’Ateneo, Armand Calatayud.

L’objectiu principal del Concurs, en paraules del seu Director, Ferrer Ferran, és “fer sonor allò que nosaltres, els compositors, plasmem al paper i donar l’oportunitat que es puga escoltar i es valore. Valorar eixa partitura que tantes vegades es queda als caixons i tan difícil és que tinga el seu camí”. Ferran ha explicat, a més, les bases del concurs, els diferents tipus de premis i les condicions.

El Coordinador del Concurs, David Ferrer, ha volgut recordar on es trobarà la informació del Concurs i el correu amb el que comunicar-se amb la Societat.

Per a obtenir més informació, les bases del concurs ja estan publicades a la web oficial de l’Ateneo, www.ateneumusical.com/concurs-de-composicio, i s’ha habilitat el correu concurscomposicio@ateneumusical.com per inscriure’s i enviar les partitures i tota la documentació necessària.