L’Ateneo Musical organitza una classe magistral de tècnica vocal

6 de febrero de 2023 por
Administrator


L’Ateneo Musical organitza una classe magistral de tècnica vocal


L’Ateneo Musical de Cullera va organitzar el passat dissabte 4 de febrer una classe magistral de tècnica vocal, amb Tanya Durán Gil com a soprano i Lluís Martínez-Agudo com a baix-baríton.
Esta iniciativa va ser tot un èxit, ja que fins a 36 alumnes van acudir el dissabte al Musical per atendre a les classes magistrals de dues hores impartides per dues veus amb un gran reconeixement internacional.
Tanya Durán Gil naix a València, on comença els estudis de cant, fagot i violoncel al Conservatori Municipal de Silla abans de cursar la titulació superior de cant al Conservatori Superior de València amb la soprano Gloria Fabuel. També obté la “Menció d’honor” als estudis de cant, solfeig i teoria de la Música.
Lluís Martínez-Agudo naix a València, on estudia Cant al Conservatori Superior de Música, també sota la tutela de Gloria Fabuel. Com a baix-baríton, ha participat en incomptables produccions d’òpera a escenaris com el Palau de la Música, el Gran Teatre del Liceu o el Teatro Real de Madrid entre altres.
Els assistents que volien aprendre de la tècnica per a veu femenina assistiren a la classe de Durán Gil, mentre que els de veu més greu van atendre a les explicacions de Martínez-Agudo, ambdues impartides al local de l’Ateneo Musical.