L’Ateneo Musical finalitza la seua participació a les Festes Majors de Cullera 2023

24 de abril de 2023 por
Ateneu Musical

L’Ateneo Musical de Cullera va celebrar ahir al migdia l’últim acte dins les Festes Majors de Cullera 2023, en què han participat fins a quatre de les agrupacions de la Societat: la Banda Jove, l’Orquestra, el Cor i la Banda Simfònica.
El primer acte, que inaugurava les festes per a l’Ateneo, fou la desfilada de la Banda Jove el passat dissabte 15 d’abril davant la Casa Consistorial. L’endemà, diumenge 16, fou la Banda Simfònica qui va fer música en nom de la Societat a la cloenda del LXXV Certamen Nacional de Bandes de Música ‘Ciutat de Cullera’, on estrenaren A Flight to the Future, de Pedro Pires, primer premi i menció d’honor al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.
El dilluns 17, dia de Sant Vicent, tornà a actuar la Banda Simfònica, esta vegada a la desfilada de bandes. El dijous 20, l’Orquestra i el Cor oferiren un magnífic concert a l’església dels Sants Joans i el diumenge 23, com a cloenda a les actuacions, una nova desfilada de la Banda Simfònica davant l’Ajuntament de Cullera.
A més d’estos actes, l’Ateneo també inaugurà l’exposició d’art “La Vila”, en què recull diverses pintures que representen la zona més antiga de Cullera, i participà en les quatre processons que han recorregut els carrers de la localitat esta setmana.
L’Ateneo tanca així la participació unes festes en què, com cada any, la música és una part essencial.