L’Ateneo Musical celebra el concert d’acomiadament de Ferrer Ferran com a director de la Banda Simfònica

22 de octubre de 2023 por
Ateneu Musical

Ahir, dissabte 21 d’octubre, la Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera va acomiadar al seu director Ferrer Ferran, qui, tot i deixar de ser director de la Banda Simfònica, continuarà vinculat a la Societat.

L’acte va començar amb l’entrega del Premi Ateneo Musical 2023 a AFACU, Premi Solista d’Honor 2023 a Juan Enrique Vercher Muñoz i el Premi Mèrit Ateneo Musical 2023 a Conxa Tello, expresidenta de l’Ateneo, pel seu treball incondicional en pro de l’entitat.

En acabar, es va donar pas a la interpretació de L’Esmorzaret, obra de Juan B. Messeguer que estrenava l’entitat, i Traumatic Symphony, també de Messeguer i guanyadora del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou. Esta obra descriu en quatre moviments circumstàncies viscudes pel compositor, una forma de desfogar-se en l’idioma universal, la música: Broken glass, The sound of silence, Shades i A new sunrise.

Per acabar el concert, es va produir l’homenatge a Ferrer Ferran, director de la Banda Simfònica des del 2016. Acaba així una etapa en la que no només s’ha mantingut el nivell de la Banda, sinó que s’ha aconseguit un altíssim nivell d’excel·lència artística.

A més, al mateix acte, Ferrer Ferran ha sigut nomenat Director d’Honor i continuarà com a director del Concurs de Composició. A més, va rebre l’Escut d’Argent de la ciutat per part de l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor.