L’Ateneo Musical acaba el Cicle de Concerts d’Hivern 2023-24 amb la Banda Simfònica

18 de febrero de 2024 por
Ateneu Musical

La Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera ha interpretat hui a l’Auditori Municipal l’últim dels sis concerts de la Societat durant el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera 2023-24.

Per a esta ocasió, l’agrupació dirigida per Andrea Gasperin ha interpretat un concert titulat Espanya: un país, mil músiques. Per començar, han interpretat Nacho Duato,

pasdoble de Juan Andrés Aguilar. Abans d’escoltar l’obra, s’ha reproduït un vídeo del propi Nacho Duato saludant a tots els presents i agraint tant al compositor com a l’Ateneo la interpretació del pasdoble.

Seguidament, la Banda ha tocat FlamenK per a dos saxos, d’Erneso Aurignac i amb Dani Molina i Marta Romero com a saxos solistes; Espanya, d’Emanuel Chabrier; i Torre de la Reina, de José Salvador González, obra obligada al LXXVI Certamen Nacional de Bandes de Música “Ciutat de Cullera” 2024.

Per acabar el concert, la Banda Simfònica ha interpretat l’Himne de la Comunitat Valenciana, de José Serrano, i ha desfilat fins al Local Social de l'Ateneo. Amb este concert, la Societat finalitza la seua participació un any més en el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.