L’Ateneo elegix l’italià Andrea Gasperin com a nou director artístic de la Societat

Ferrer Ferran finalitzarà la seua etapa com a director de la Banda Simfònica el proper mes d'octubre
16 de junio de 2023 por
Ateneu Musical

La Societat Ateneo Musical informa que el mestre Ferrer Ferran finalitzarà la seua etapa com a director de la Banda Simfònica el proper mes d'octubre, tot i que seguirà lligat a la part artística de la Societat.
De tots els candidats, l’elegit per la Junta Directiva per ser el director artístic de la Societat és l’italià Andrea Gasperin. Va començar els seus estudis de direcció de banda amb José Rafael Pascual-Vilaplana, graduant-se en l’ISEB de Trento en la classe de Jan Cober i Felix Hauswirth i en direcció d'orquestra al Real Conservatori de la Haia (NL) i a Conservatori Real de Brussel·les (BE) com a millor estudiant amb "La plus grande mención".
En la seua carrera, Andrea Gasperin ha sigut director titular de diverses bandes a Itàlia i a Holanda i director convidat tant en bandes com en orquestres professionals, com les Bandes Municipals de Barcelona, A Coruña, Santiago de Compostel·la i Orquestres Simfòniques, tant per programes simfònics com per òperes, de l'Arena de Verona, Friuli Venezia-Giulia (IT), Liegè (BE), North Netherland Orkest (NL) i Teatre Bolshoi (RU) entre altres.
L’Ateneo vol agrair al mestre Ferrer Ferran la seua tasca com a director de la Banda durant tots estos anys, encara que continuarà vinculat de forma artística a la Societat.