La Banda Simfònica inaugura el Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera

3 de diciembre de 2023 por
Ateneu Musical

Hui a l’Auditori Municipal de Cullera, la Banda Simfònica de l’Ateneo Musical de Cullera ha inaugurat una nova edició del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

Com cada any, el Cicle de Concerts d’Hivern s’estén durant tres mesos, de desembre a febrer. En esta edició 2023/24, l’agrupació encarregada del primer concert ha sigut la Banda Simfònica de l’Ateneo Musical.

Per això, abans de l’inici de l’acte, han participat el president de la Societat, Armand Calatayud, i l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, que han donat les gràcies als assistents i la benvinguda a totes i tots al Cicle de Concerts d’Hivern.

Amb el mestre Andrea Gasperin a la batuta per primera vegada al Cicle, la Banda ha interpretat Amunt Pirris (Ferrer Ferran), Huntingtower (Ottorino Respighi), Aida. Finalle, atto II (Giuseppe Verdi), Scene Abruzzesi (Camillo de Nardis) i Atenea (Ferrer Ferran).

Esta serà la primera de les sis actuacions de l’Ateneo Musical durant el Cicle. Seguiran la Pirri Jazz Band i el Cor el dia 17 de desembre, la Simfònica el dia 7 de gener, l’Orquestra el 21 de gener, la Banda Jove el dia 4 de febrer i, per acabar, la Simfònica de nou el dia 18 de febrer.