La Banda Simfònica celebra un concert sota la direcció de Roberto Bodí López

29 de diciembre de 2022 por
Ateneu Musical

La Banda Simfònica de la Societat l'Ateneo Musical de Cullera va celebrar el dilluns 26 de desembre un concert sota la direcció de Roberto Bodí López, mestre format en l'Ateneo Musical.

A l'acte van estar presents la Junta Directiva de la Societat; Begoña Pla, presidenta de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera; i el director titular de la Banda Simfònica, Ferrer Ferran, a qui la Societat va felicitar en rebre el premi al II Concurs de Composició per a Banda Simfònica "Estepona, Jardín de la Costa del Sol".

Roberto Bodí López, nascut a Cullera, és trompeta solista de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó des del 2000 i catedràtic de trompeta del Conservatori Superior de Castella i Lleó. Tot i la seua carrera internacional, va començar els seus estudis a la Societat Ateneo Musical de Cullera, que el va convidar a dirigir este concert.

Abans de l'actuació, englobada al Cicle de Concerts d'Hivern de l'Ajuntament de Cullera, el president de l'Ateneo, Armand Calatayud es va dirigir als presents per desitjar-los unes bones festes. També destacà la quantitat de músics presents, més d'un centenar, ja que no només estaven els habituals, sinó que se sumaren aquells que tornaven a casa pel Nadal.

La Banda Simfònica va interpretar obres com Música y Vinos (Manuel Morales Martínez), Bonaparte (Otto M. Schwarz), Concert per a trompeta en Lab Major (Alexander Arutiunian), amb Aarón Ibor com a trompeta solista, la Tercera Simfonia d'Alfred Reed i, per concloure el concert nadalenc, A Christmas Festival (Leroy Anderson).