La Banda Jove participa al Cicle de Concerts d’Hivern de Cullera

4 de febrero de 2024 por
Ateneu Musical

La Banda Jove de l’Ateneo Musical de Cullera ha participat hui en el Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera.

Amb Dunia Pérez Alcaraz a la batuta, la Banda Jove ha interpretat sis obres de diferents estils. Primerament, Agüero, pasdoble de José Franco y Ribate, amb Lolín Aura a les castanyoles. Seguidament, Hornland, de Tomás Simón, amb Laia Conde Díaz com a trompa solista; i Harvey’s tuba, d’Eduardo Nogueroles, amb Isidre Moncho Lozar com a tuba solista. Per acabar la primera part, han interpretat The Witch and the Saint, de Steven Reineke.

A la segona part, han començat amb Una noche en la ópera, de Ferrer Ferran i amb Paloma Aura Melià com a narradora. Per acabar, la Banda Jove s’ha acomiadat amb El ciclo de los ríos, d’Arie Malando.

Al concert han estat presents diferents càrrecs de l’Ajuntament de Cullera, representants d’associacions locals, de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília i Eduardo Nogueroles, compositor de l’obra Harvey’s Tuba interpretada hui.

Este concert és el penúltim de l’Ateneo Musical al Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera. Només queda per escoltar la Banda Simfònica el proper diumenge 18 de febrer.