La Banda Jove interpreta sis primers premis del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou

12 de febrero de 2023 por
Ateneu Musical

La Banda Jove de la Societat Ateneo Musical de Cullera va interpretar el diumenge 12 de febrer fins a sis primers premis de la categoria "Obra per a Banda Juvenil" del I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.
Les sis obres premiades són La ciudad eterna (Carlos Vallés Donate), Diantre, el duende (David Rivas), Da Vinci (Felipe Vicente Manresa), Roma invicta (Raúl Doménech Rubio), La torre mora de Moixent (José Luís Peiró Roig) i Galiana (Ángel L. Fernández). Les dues últimes, a més, van ser guardonades amb una menció d’honor.
Per completar el concert, la banda interpretarà The Happy Cyclist (Ted Huggens), Pepito Grillo (Ferrer Ferran), amb Candela Cortés Ponce com a clarinet solista.
Després del descans entre les dues parts del concert, el president de l’Ateneo, Armand Calatayud, va fer entrega d’una placa commemorativa a José Salmerón Alemany, director de la Banda Jove entre els anys 2019 i 2022, pels seus anys de dedicació a càrrec de l’agrupació.
Este concert entra dins la programació del Cicle de Concerts d’Hivern de l’Ajuntament de Cullera, on l’Ateneo ha estrenat fins a 13 de les obres premiades al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.