El Cor i Cor Infantil de l’Ateneu Musical celebra l’intercanvi amb La Lírica de Silla

26 de junio de 2024 por
Ateneu Musical

El Cor i el Cor Infantil de l’Ateneu Musical de Cullera han celebrat hui el concert d’intercanvi amb el Cor Polifònic i el Cor Jove de l’Agrupació La Lírica de Silla a l’Auditori Municipal de Cullera. Este concert entra dins la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals de la FSMCV.

Primerament, la Coral Polifònica de La Lírica ha interpretat Raindrops keep fallin’ on my head (Burt Bacharach), The Sound of Music (Richard Rodgers), Cabaret (John Kander) i Adiemus (Karl Jenkins).

Seguidament, la Coral Jove ha interpretat Que bé que estem (F. Xavier Gomis), Thula Baba (Tradicional Africana), Sesere Eye (Tradicional de les illes Estret de Torres) i La lluna i el pi (F. Xavier Gomis).

Després, el Cor i el Cor Infantil de l’Ateneu han cantat A la una (Matilde Salvador i Jesús Debón), Ja plora el xic (popular valenciana amb arranjament de Diego Ramón Lluch), Has vist amor meu (cançó escocesa nº9) (L. Van Beethoven), This Old Hammer (worksong, popular nordamericana), Hello Django (Uli Führe), Cançó de bressol per despertar consciències (Marc Granell i L. Valldecabres), Cançó de bres per a una princesa negra (A. Rodríguez i G. Janer) i Viva Nirvana (El Bosco, arranjament de Xelo González).

Per acabar, les dues agrupacions han interpretat conjuntament Cànon/Bon Dia, arranjat per Xelo González, i Aquarius/Let the Sunshine, de Galt MacDermont i Greg Gilpin.