Desfilada de la Banda Jove a les Festes Majors de Cullera 2024

6 de abril de 2024 por
Ateneu Musical

Hui a les 13:30, l’Ateneo Musical de Cullera ha inaugurat la seua participació a les Festes Majors de Cullera 2024 amb la Desfilada de la Banda Jove baix la batuta de la seua Directora titular Dunia Pérez.

Abans de l’acte, s’ha guardat un minut de silenci per Amparo Bayona, primera presidenta de la Comissió de Dames de l’Ateneo que ha faltat hui.

Per a eixir, la Banda ha interpretat Ateneo Musical, de Mariano Puig. Ja a les portes de l’Ajuntament de Cullera, han interpretat Entrañable trombón, de Joaquín Anaya, amb els trombons solistes Ceferino Pellicer, Víctor Carles, Yabel Ibor i José Valera; seguidament, s’ha buscat innovar el repertori amb la interpretació d’una marxa mora, El moro del Sinc, de Rafael Giner Estruch. Per continuar amb la desfilada, la Banda Jove ha marxat amb La Vereda d’Óscar Navarro i, de nou, Ateneo Musical.

L’acte ha acabat a l’edifici de l’Ateneo, on l’Entitat ha rebut també a la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera. D’aquesta manera, donem pas a unes Festes Majors 2024 plenes de música i alegria.

Fotogaleria disponible