Assemblea General Ordinària 2024

27 de marzo de 2024 por
Ateneu Musical

Ahir es va dur a terme l'Assemblea General Ordinària 2024 a l'Ateneu. Amb una gran xifra d’assistència, es va informar als socis de l'activitat del 2023 i es van aprovar els pressupostos ordinaris per a este 2024.

El President de l’Ateneu Musical, Armand Calatayud, va centrar la seua intervenció en els línies estratègiques que segueix la Junta Directiva i anomenà en primer lloc la rellevància de la Pau Social dins les estructures de la Societat.

En segon lloc, es va referir al gran avanç que ha suposat regularitzar les condicions laborals de totes i tots els treballadors. Es va mostrar plenament satisfet per poder afirmar que l’Ateneu, d’aquesta manera, és una societat més justa i sostenible.

Per altra banda, destacà el creixement experimentat en l’any 2023 en quant a sòcies i socis artístics, alumnat, sòcies i socis. Estes xifres ens fan pensar que estem prenent bones decissions. També assenyalà que incrementar l’activitat musical, social i cultural genera beneficis a l’Entitat.

Finalment en l’aspecte econòmic, assegurà que al voltant del 55% dels ingressos de la Societat són subvencions i que eixa dinàmica és excessivament perillosa. En l’any 2023 hem tingut menys ingressos per subvencions i això ens ha fet patir. Va insistir en la necessitat de generar recursos propis, en la recerca de sponsors, patrocinadors i donacions.

El canvi de paradigma és necessari.

El President augurà que, en uns anys, tots els estaments de la Societat deuran contribuir econòmicament per garantir la viabilitat de la Societat.

Finalment es reafirmà en seguir creant activitat en l’Entitat:

“Som un Ateneu i això significa un lloc de cultura i saviesa. És la manera de ser viables”.