Societat "Ateneu Musical" de Cullera - Web oficial

La Banda Simfònica celebra un concert sota la direcció de Roberto Bodí López

22 concert nadal 3

La Banda Simfònica de la Societat l'Ateneo Musical de Cullera va celebrar el dilluns 26 de desembre un concert sota la direcció de Roberto Bodí López, mestre format en l'Ateneo Musical.

A l'acte van estar presents la Junta Directiva de la Societat; Begoña Pla, presidenta de la Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera; i el director titular de la Banda Simfònica, Ferrer Ferran, a qui la Societat va felicitar en rebre el premi al II Concurs de Composició per a Banda Simfònica "Estepona, Jardín de la Costa del Sol".

Roberto Bodí López, nascut a Cullera, és trompeta solista de l'Orquestra Simfònica de Castella i Lleó des del 2000 i catedràtic de trompeta del Conservatori Superior de Castella i Lleó. Tot i la seua carrera internacional, va començar els seus estudis a la Societat Ateneo Musical de Cullera, que el va convidar a dirigir este concert.

Abans de l'actuació, englobada al Cicle de Concerts d'Hivern de l'Ajuntament de Cullera, el president de l'Ateneo, Armand Calatayud es va dirigir als presents per desitjar-los unes bones festes. També destacà la quantitat de músics presents, més d'un centenar, ja que no només estaven els habituals, sinó que se sumaren aquells que tornaven a casa pel Nadal.

La Banda Simfònica va interpretar obres com Música y Vinos (Manuel Morales Martínez), Bonaparte (Otto M. Schwarz), Concert per a trompeta en Lab Major (Alexander Arutiunian), amb Aarón Ibor com a trompeta solista, la Tercera Simfonia d'Alfred Reed i, per concloure el concert nadalenc, A Christmas Festival (Leroy Anderson).

ENTITATS COL·LABORADORES